Charla-online-formigues-liles

Nova xarrada online: L’art i el repte d’acompanyar!

L’art i el repte d’acompanyar

El dimecres 28 de juliol de 19.00 a 20.00 estarem en directe compartint amb totes vosaltres la nostra nova xarrada!

Aquesta xarrada online d’una hora de duració, és un acostament a l’acompanyament, tant si et dediques a això de manera professional, com per a acompanyar a qualsevol persona pròxima que estiga vivint algun moment difícil.
En aquesta xarrada compartirem reflexions i estratègies, moltes d’elles basades en l’experiència pròpia, que ens doten d’eines per a poder abordar aquestes situacions respectant-nos i respectant a la persona acompanyada. Des de començar a detectar què se’ns mou a nivell emocional depenent de quines situacions estiguem acompanyat, a ítems molt concrets que ens permeten ser més conscients del que es genera en els espais d’acompanyament per a cuidar-ho i que siga més amable per a totes dues parts.

Totes en algun moment ens hem vist en situacions similars, tant acompanyant com sent acompanyades, i des d’ací, podem construir la manera de fer-ho, tenint en compte les necessitats i respectant els temps, fent supert per expressar i no jutjant, generant un espai en el qual la persona es senta segura per a ser sostinguda i responsabilitzant-nos de quins són els nostres límits en aquestes situacions.

Proposarem algunes preguntes per a fer un treball d’indagació personal, que ens permeta detectar quins aspectes nostres i de la nostra història influeixen en l’acompanyament a altres persones. D’aquesta manera ens farem més conscients de quins són els nostres “punts calents” i en quines habilitats ens podem recolzar per a acompanyar de forma més respectuosa i sana per a les dues parts.

A qui va dirigida?

Aquesta xarrada està dirigida a qualsevol persona que vulga ampliar els seus coneixements en l’àmbit dels acompanyaments. Pot ser que et dediques a això professionalment, o que vulgues començar a tindre més eines per a les situacions quotidianes en les quals et toque estar en el rol d’acompanyar a altres persones.

Segueix-nos per a més informació en:

El nostre grup de Telegram

Instagram

Facebook

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top