QUI SOM?

Formigues Liles és una cooperativa que naix de la responsabilitat que sentim amb la societat en la qual vivim de donar resposta a unes manques que actualment no estan sent cobertes, o si ho estan és des d'una perspectiva poc emancipadora i assistencialista.

Pensem que les respostes a aquestes manques han de ser emancipadores, partint d'una intenció de deconstruir certes dinàmiques i patrons per a establir altres més sans des del col·lectiu, el no judici, la cura, l'experiència i el treball des del cos.

Som unes apassionades de diverses temàtiques com els feminismes, la importància de les dinàmiques dels grups i els seus processos de facilitació; i el treball d'autoconeixement dels nostres cossos com a vehicles i territoris d'aprenentatge. Per a nosaltres és important cuidar el procés a través del qual treballem aquestes temàtiques, perquè realment es produïsca un aprenentatge significatiu i sa.

 

NOSALTRES

Som un equip de tres dones formades en l’àmbit acadèmic en educació social i animació sociocultural. No obstant això, açò no ha sigut el que ens ha donat les eines adequades per a poder treballar amb persones, incidint en la societat en la qual vivim. És per açò que la nostra formació és molt més àmplia en la part no formal i en l'adquirida a través de la participació en moviments socials de base.
Tallers i facilitació de grups
Formigues Liles Cooperativa Valenciana

UNA PROPOSTA DIFERENT

Tot açò ens permet fer una proposta de formació profunda i diferent des d’allò vivencial i des de la participació, proposant certa informació des de la nostra part mitjançant un acompanyament respectuós i sostenint el procés, oferint eines per a l'emancipació, sense generar dependències i d'una manera creativa i holística (cos, ment i emoció); sent el grup des de la seua experiència el que construeix el seu propi coneixement.

SOM COOPERATIVA, SOM FORMIGUES LILES COOP. V.!

Scroll to top