I, per què una cooperativa?

En Formigues Liles prenem les decisions i ens organitzem de manera assembleària, venim (i seguim) de moviments socials de base i açò és part de la nostra essència. L'important del nostre projecte són les persones i per açò, part del nostre treball també és cuidar-nos, cuidar al grup i atendre les seues necessitats.

També som cooperativa perquè volem ser autònomes fent el nostre treball, posant en valor els nostres posicionaments i valors. Una via per a treballar amb llibertat, tant a nivell metodològic com de discurs, sense sentir-nos obligades a transformar o endolcir nostre fer.

Creiem en el treball cooperatiu i “enxarxat” amb altres projectes i iniciatives pels quals sentim molta afinitat. El nostre objectiu, per tant, també és treballar en xarxa per a enriquir-nos les unes a les altres. Exemple d'això és la nostra participació en REAS, la Xarxa d'Economia Alternativa i Solidària.

Com Formigues Liles sentim unes ganes d'aprendre constants i creiem en la formació com a pilar bàsic i, ser cooperativa amb fons destinats a l'auto-aprenentatge, fa que puguem complir aquests desitjos. Formar-nos és també voler millorar, desaprendre i aprendre cada dia.

Així que, des de maig de 2018, som cooperativa. Ho som perquè creiem en el que fem i en què és possible sostindre les nostres vides amb autonomia, horitzontalitat, suport mutu, implicació amb nosaltres i amb el nostre entorn, alegria i dignitat.

Esperem que ens acompanyeu en aquesta aventura que ja ha començat!

 

 

Creiem en el treball cooperatiu i “enxarxat” amb altres projectes i iniciatives pels quals sentim molta afinitat.

Scroll to top